BLIV ENDNU BEDRE

PADEL TRÆNING HOS SKAGEN PADELCENTER

I har mulighed for at booke en bane til træning gennem vores bookingsystem Matchi. Her står I selv for træningen, hvordan I ønsker at spille, varighed, samt hvor mange I er på banen.

Derudover er det også muligt at booke forskellige træninger, hvor I har en instruktør med på banen. Disse træninger kan blandt andet være sommertræning eller privat træning. Tider, priser og varighed for træningerne varierer alt efter hvilken træning, der er tale om.

AKTIVITETER

træningsoversigt

Vi har forskellige træningshold – fælles, privattimer, egne træninger m.v. Læs mere herunder eller kontakt os for nærmere information.

senior Padel

Hver fredag fra 09:00 – 12:00.

Privat træning

Træning med instruktør. Pris pr. time – 300 kr. i low og 400 kr. i high (LOW er fra 06:00 – 15:00).

Fællestræning

Hold øje med vores sociale medier. Fællestræning med 6-12 deltagere.

Tips & tricks

Gennem træningerne vil vores trænere komme med rettelser, tips og tricks, så du til næste padelkamp er et skridt foran modstanderen.

Færdigheder & teknisk udvikling

Padel handler blandt andet om teknik og placering. Gennem træningerne vil du mærke en udvikling i din teknik og færdigheder.

Sjov trænings
oplevelse

Nyd glæden ved fællesskabet og få input til dit padelspil. Træningen er en variation af forskellige øvelser, kampe og lign. som i sidste ende skal gøre dig bedre til Padel.

hvorfor deltage i vores træninger?

DOWNLOAD APPEN

vi bruger matchi til håndtering af banebooking. Download appen nu!

KLAR TIL PADEL?

BOOK EN TID I DAG