PADEL

HVAD ER PADEL TENNIS – EN SPORT FOR ALLE

Du har måske undret dig over følgende – Hvad er padel tennis? Det er en sport som er i rivende udvikling i disse år og som flere og flere hopper med på.

Mange har med tiden prøvet et spil og opdaget hvad padel tennis er. Hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med denne fascinerende og givende sport, så er vores anbefaling klar – Giv det en chance, det vil du på ingen måde fortryde, snarere tværtimod.

EN SPORT FOR ALLE

HVAD ER PADEL TENNIS?

Du kan meget passende prøve kræfter med sporten her hos Skagen padelcenter. Her har vi sikret gode og professionelle rammer for sporten. Her kan du udforske hvad padel tennis er og finde ud af om det er noget for dig.

Denne sport har taget det bedste fra de velkendte bat- og ketcher sportsgrene og kogt det ned til det bedste af det bedste. Dermed vil du også kunne se mange ligheder til flere lignende sportsgrene, men intet er dog helt som i andre sportsgrene.

Man har nemlig optimeret både bane, bold og bat specifikt målrettet denne yderst populære sport. Dermed vil du, når du undersøger padel tennis, både få helt nye indtryk kombineret med mere velkendte fra andre sportsgrene.

EN SPORT FOR ALLE

HVAD ER PADEL TENNIS EGENTLIG FOR EN SPORT?

Det faktum at det er en double sport gør også, at det er en meget social sport. Du får dermed ikke blot pulsen op og får trænet en smule, men får også sjove oplevelser med dem du holder af. Du kan både spille med vennerne, kollegerne, familien, eller hvem du nu har lyst til at spille med og mod.

Når du først en gang har prøvet kræfter med padel tennis, så er det sandsynligvis ikke sidste gang du spiller. Vores erfaring siger i al fald at vores første gangs kunder ofte kommer tilbage gang efter gang.

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål på mail: skagenpadelcenter@gmail.com eller telefon nr. 52 11 21 28

DOWNLOAD APPEN

vi bruger playtomic til håndtering af banebooking. Download appen nu!

KLAR TIL PADEL?

BOOK EN TID I DAG